Home » Gratis mini magazine

   06-53 98 63 58 I esther@estheroosterling.nl

PPP Positieve Vakantietijd
PDF – 2.4 MB 52 downloads

Positieve Psychologie Post - Positieve vakantietijd

Dit keer een speciale vakantie editie van de Positieve Psychologie Post. Het is zomer en tijd voor een pauze. Het idee achter het nemen van een pauze van school of werk is om rust, ontspanning en herstel mogelijk te maken. Hoewel een vakantie niet de oplossing is voor langdurige stress heeft het zeker wel positieve effecten op stress. De positieve ervaringen die je opdoet op vakantie helpen je om te kunnen omgaan met toekomstige stress. Je mentale veerkracht neemt dan toe. Het is belangrijk om de positieve elementen van vakantie, waaronder tijd voor jezelf, meer te integreren in je dagelijkse leven, voor een positief effect op je welbevinden.

Hoe je ervoor kunt zorgen, dat je elke dag een vakantiegevoel hebt, lees je op pagina 15 en 17. En om lekker ontspannen op vakantie te kunnen gaan, tref je op pagina 7 tips aan van Annie Lausberg, reisadviseur en blogger.

Tijd voor rust en stilte bevordert zelfreflectie. Als je van huis weg bent, vooral als je ondergedompeld bent in een andere cultuur, kan dat je ook helpen om vanuit een ander perspectief te kijken naar wat je waardeert en waarom. Waar je dankbaar voor bent en blij van wordt. Wil je weten hoe dankbaar je nu al bent? Doe dan de test op pagina 12.

Wil je met reflectievragen aan de slag gaan, ga dan naar pagina 9 en beantwoord de vragen van het vier stappenplan.

Dit keer in de rubriek 8 positieve momentjes op pagina 16 positieve vakantie geluksmomentjes.

Fijne vakantie en veel leesplezier!

Ben jij nieuwsgierig naar de vorige edities van dit gratis mini magazine? Wil jij elke maand mijn Positieve Psychologie Post ontvangen en ervaren wat de kracht van positieve psychologie voor jou kan betekenen?

Vraag dan mijn Postieve Psychologie Post aan! En ontvang gratis maandelijks tips, inspiratie en nieuws over hoe jij kennis kan maken met de positieve psychologie en de principes daarvan kan integreren in je dagelijkse leven. Elke maand staat er één thema centraal.

Als je je aanmeldt, krijg je ook toegang tot alle eerdere edities van dit gratis maandelijkse mini magazine!

(Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van dit mini magazine)