Home » Gratis mini magazine

   06-53 98 63 58 I esther@estheroosterling.nl

Positieve Psychologie Post - positief de winter door!
PDF – 2.0 MB 89 downloads

Positieve Psychologie Post - positief de winter door!

Elke Positieve Psychologie Post heeft zijn eigen thema en voor dit jaar heb ik besloten om de seizoenen te volgen. En hoe verrassend, dan is de winter als eerste aan de beurt.

Volgens de weerdeskundigen is de winter echter ver te zoeken. Alhoewel ik toch echt wel merk dat de dagen korter zijn en dat het af en toe koud maar vooral ook nat is buiten. De echte winterse taferelen zoals schaatsen en sneeuwballen gooien, liggen nog niet in het verschiet en juist die geven de winter natuurlijk zijn charme. 

Echter met de wat donkere en sombere dagen kan een gevoel van neerslachtigheid op de loer liggen. Gaat het dan om een winterdipje, de winterblues of voelt het echt anders en gaat het om een winterdepressie?

Ook word je rond de derde maandag van januari erop geattendeerd dat dit de meest depressieve dag van het jaar is. Blue Monday is dat een feit of een fabel?

En wat kan kleur doen bij het ondersteunen van je mindset? Deze vraag wordt beantwoord door Sille Brouwer in een nieuwe rubriek. Zo is bijvoorbeeld indigo, het blauw van de koude winternachten, heel behulpzaam.

Gelukkig hebben we na januari de maand van de liefde met Valentijnsdag. En met aandacht voor de liefde en positieve energie is het voordat we het weten weer lente.

Verder natuurlijk nog veel meer in deze Positieve Psychologie Post om positief de winter door te gaan: veel tips, een test om te kijken hoe gevoelig jij bent voor depressieve klachten, inspiratie over hoe anderen genieten van het leven op pagina 7, dit keer is Daniëlla Keijsers aan het woord. In de rubriek 'positieve momentjes' lees je op pagina 17 de geluksmomenten van Renate Termaat, op pagina 12 vertelt Ronald Hummeling hoe hij ondernemer in Oostenrijk  is geworden en op pagina 15 deelt Katja Rompelman haar favoriete positieve quote.

Ik ben weer erg dankbaar voor deze mooie en inspirerende bijdragen. En ik blijf het bijzonder vinden dat al zoveel mensen hebben willen meewerken.

Fijne winter toegewenst verder en natuurlijk veel leesplezier!

Ben jij nieuwsgierig naar de vorige edities van dit gratis mini magazine? Wil jij mijn Positieve Psychologie Post ontvangen en ervaren wat de kracht van positieve psychologie voor jou kan betekenen?

Vraag dan mijn Positieve Psychologie Post aan! En ontvang gratis tips, inspiratie en nieuws over hoe jij kennis kan maken met de positieve psychologie en de principes daarvan kan integreren in je dagelijkse leven. Elke keer staat er één thema centraal.

Als je je aanmeldt, krijg je ook toegang tot alle eerdere edities van dit gratis mini magazine!

(Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van dit mini magazine)