Start » Gratis mini magazine

   06-53 98 63 58

Positief De Zomer Door
PDF – 1.6 MB 151 downloads

Positieve Psychologie Post - positief de zomer door!

De afgelopen tijd heeft zich gekenmerkt door veranderingen, aanpassingen van ons gevraagd en wellicht ook voor verlies en verdriet gezorgd. Met mededogen naar jezelf kunnen kijken en zicht hebben op jouw mate van zelfcompassie, daarmee kom je zeker op een positieve manier de zomer door. Kortom hoe lief ben jij voor jezelf? Met hoeveel zelfcompassie ga jij positief de zomer door?

Zelfcompassie is de rode draad van deze 25e editie van mijn gratis mini magazine: Positieve Psychologie Post.

Er zijn al veel thema's behandeld, zoals de positieve emoties, zelfbeeld en positief omgaan met stress. En er hebben ook al veel mensen mooie en inspirerende bijdragen geleverd, waar ik trots en dankbaar voor ben!

Maar ik ben wel aan het kijken of ik dingen wil aanpassen en veranderen. Mijn positieve zomer ga ik onder andere gebruiken om een antwoord te geven op de vraag: 'Wat wil ik anders doen?'

Na een bijzondere lente zijn we nu toch ook in een andere zomer beland. Waarbij je jezelf zeker even de vraag mag stellen: 'Hoe gaat het met mij?'

Zelfcompassie maakt je veerkrachtiger bij tegenslag. In moeilijke tijden kan aardig zijn voor jezelf enorm helpen. Op pagina 5 ga ik daar uitgebreid op in. Vaak zijn we heel zorgzaam voor onze omgeving en vergeten we onszelf. Wil je weten hoe het zit met jouw zelfcompassie, doe dan de test op pagina 7.

Cecilia Segers is een voorbeeld van zorgzaamheid naar anderen toe en heeft nu ook geleerd hoe ze zorgzaam kan zijn voor haarzelf. Haar verhaal lees je in de rubriek: 'Later als ik groot ben, dan word ik...welzijnswerker ofzo' op pagina 9.

Gezonde tips en een zomersrecept deelt Rosella Berghuis op pagina 11.

En wat kleur kan doen bij het ondersteunen van je mindset in de zomer, dat vertelt Sille Brouwer over op pagina 14.

Inspiratie nodig voor wat positieve momentjes? Kijk dan op pagina 18 waar Frank de Munnik zijn 8 positieve momentjes deelt.

De favoriete positieve quote van Claudia van Middelkoop tref je op pagina 16 aan en daar legt ze uit waarom dit zo'n speciale quote voor haar is.

 

Een positieve zomer vol zelfcompassie toegewenst!


"Wat heb ik je magazine net weer met veel plezier 'doorgebladerd'. Echt goed gedaan weer."


"Ik vind je magazine ontzettend fijn om te lezen."


Ben jij nieuwsgierig naar de vorige edities van dit gratis mini magazine? Wil jij mijn Positieve Psychologie Post ontvangen en ervaren wat de kracht van positieve psychologie voor jou kan betekenen?

Vraag dan nu mijn Positieve Psychologie Post aan! En ontvang gratis tips, inspiratie en nieuws over hoe jij kennis kan maken met de positieve psychologie en de principes daarvan kan integreren in je dagelijkse leven. Elke keer staat er één thema centraal.

Als je je aanmeldt, krijg je ook toegang tot alle eerdere edities van dit gratis mini magazine!

(Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van dit mini magazine)

Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Met perspectief vooruit - ervaar de kracht van positieve psychologie
Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT

Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort