06-53 98 63 58 

Bij counselling, therapie en coaching gaat het helemaal om jou

Misschien ben je nog nooit eerder bij een coach of counsellor geweest omdat je niet zeker weet wat je kunt verwachten. Misschien ben je wel eerder in gesprek geweest en heb je het niet als nuttig ervaren.

Of misschien maak je je zorgen dat als je om hulp vraagt dat er wellicht iets mis is met je.

Dat is allemaal heel begrijpelijk en om een aantal van die zorgen weg te nemen, wil ik je het volgende laten weten:

 • Ik beantwoord graag al je vragen over coaching of psychosociale therapie.
 • Mijn enige prioriteit is om jou te helpen.
 • Je bent niet zwak als je besluit om, om hulp te vragen.
 • Je bent juist moedig om er alles aan te doen om het leven te leiden dat je graag wilt leiden.

Coaching en psychologische counselling met mij gebeurt altijd vanuit respect, acceptatie en compassie.

 • Ik bied je een veilige, vertrouwelijke, niet-oordelende omgeving aan waarin jij je problemen in je eigen tempo kunt delen en waarbij jij je comfortabel voelt. Zo kun je werken aan een verbetering van jouw situatie.
 • Ik luister echt naar jou.
 • Ik ben er van overtuigd dat je het verdient om je goed te voelen.

Ik wil je helpen. Neem vandaag nog contact met mij op via 06- 53 98 63 58 

Dan kijken we samen welke hulp voor jou passend is:

Foto van Esther Oosterling, levenslooppsycholoog, coach en registercounsellor bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling

Ontdek de kracht van groei en zelfontplooiing op jouw unieke levenspad! 

Mijn naam is Esther Oosterling en ik ben psycholoog, coach en counsellor. 

 

You live & You learn

Mijn levensmotto is: 'You live & You learn.'  Dat sluit helemaal aan bij de afstudeerrichting die ik heb gekozen: levenslooppsychologie. Levenslooppsychologie gaat uit van het idee dat de menselijke ontwikkeling plaatsvindt in interactie met zijn omgeving. Hij leert met vallen (tegenslag) en opstaan (successen). Zijn leven lang.  Geïnspireerd door de positieve psychologie ligt hierbij de nadruk op het bevorderen van welzijn, groei en zelfrealisatie.

Vanuit die interesse voor de ontwikkeling die wij als mensen doormaken een leven lang, ben ik als levenslooppsycholoog oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik luister actief en vind het belangrijk om binnen een korte tijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen te creëren. Op een ongedwongen manier daag ik je uit om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ik ben vasthoudend, resultaatgericht en ik ben niet bang om te confronteren. Ik weet diverse instrumenten passend aan te bieden om zo op een nauwgezette manier aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

 

Opleiding & Werkervaring

Naast mijn universitaire studie tot psycholoog heb ik een hbo opleiding Personeel & Arbeid gevolgd en de opleiding Counselling Psychologie. Ook heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van: life-coaching, loopbaanadvies, vitaliteitscoaching, seniorencoaching, rouwcounseling en e-coaching. Ook ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent.

Met ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening in verschillende functies (o.a. als leidinggevende en HR-manager) kan ik mij ook goed verplaatsen in de uitdagingen die bedrijven hebben op het gebied van coaching, employability, teamontwikkeling en leiderschap.

Tevens heb ik ervaring opgedaan in een psychologenpraktijk met o.a. het uitvoeren behandeltrajecten en psychodiagnostiek. Ik ben in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek.

Registraties

 • Registertherapeut LVPW
 • Registertherapeut BCZ®/ HQT ® (High Quality Therapist)

 • EMDR Master Practioner Volwassenen

 • Erkend zorgprofessional Nederlandse Vereniging Psychosociale Oncologie (NVPO)
 • Basisaantekening Psychodiagnostiek

 • Gecertificeerd E-coach/Counselor

 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach (Hbo-niveau)
 • Gediplomeerd Seniorencoach (Hbo-niveau)
 • Gediplomeerd Gewichtsconsulent 
Logo certified ecounsellor level I
Logo Reguliere Beroepsvereniging Complementaire Zorg, Register therapeut BCZ , aanvullende zorgverzekering

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JE HET NODIG HEBT


Samenwerkende specialisten

Ik werk nauw samen met andere coaches , counselors en therapeuten. Ik vind het namelijk belangrijk dat je de hulp krijgt die het allerbeste bij je past:

Coaches/Counselors en andere begeleiders omgeving Amersfoort /Utrecht


Samenwerkingsverbanden

 • Ik werk samen met ICAS Nederland. Voor ICAS Nederland verricht ik diverse coaching- en counselling werkzaamheden. ICAS Nederland biedt een Employee Assistance Programme (EAP) aan. Dat is een breed ondersteuningsprogramma voor alle werkende mensen en hun inwonende gezinsleden. Het hart van de dienstverlening is kortdurende, oplossingsgerichte coaching en counselling en eerstelijns adviesdiensten voor zowel werk- als privéproblemen. De focus ligt op preventie verzuim, werk & privé balans, managers support, persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en andere psychosociale risico’s.