Start » Ervaringen

06-53 98 63 58

Jessica van Valen

"Esther is een hele goede coach, ze kan goed luisteren en is zeer goed in staat om je op een respectvolle manier een spiegel voor te houden. Ze heeft veel kennis en ervaring. Het is ook erg prettig om na afloop en tussentijds via het platform vragen te kunnen stellen. Ik kan Esther zeker aanbevelen als coach!"

Louk Blok

"Esther heeft mij in een paar gesprekken enorm geholpen om de communicatie met mijn , jong volwassen, zoon weer op gang te brengen. Duidelijk, snel to the point en empathisch."

Jesse van Mijl

"Fijne en concrete begeleiding en coaching."

Mariëlla Groothedde

"Door de zure citroenen heengaand, zal de zon ook voor jou gaan schijnen!" Esther oordeelt niet, luistert goed en voelt goed aan wat je wilt bereiken. Geeft duidelijke tips en huiswerk. Fijn om via het platform nog even alles na te kunnen lezen en eventueel vragen te mogen stellen. Door nauwkeurig haar adviezen op te volgen, is mijn doel in korte tijd bereikt: te voelen en te weten wat IK wil in mijn leven! Pittig én zeer de moeite waard. Ik ben Esther zeer dankbaar en zou haar iedereen willen aanraden als je op een T-splitsing in je leven bent aangekomen, zakelijk of privé. Esther is er ècht voor jou!"

Linda de Vos

"Professionele psychologe, fijne begeleiding en dat geeft energie. Esther heeft duidelijk veel ervaring met levensloopvraagstukken."

Jolanda van den Hengel

"Uit nieuwsgierigheid ben ik in het Ontwikkeladvies coachtraject gestapt. Momenteel zit ik in een werksituatie waar ik niet meer blij van word. Zoekende naar wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Weer heel veel geleerd over mijzelf en hoe ik mijzelf kan en mag presenteren in CV en sollicitatiegesprekken en vooral ook geleerd wat ik niet meer wil. Ik heb het als zeer prettig ervaren om met Esther dit traject te doorlopen."

Tara

"Door mijn overspannenheid ben ik op zoek gegaan naar gepaste hulp. De coaching sessies met Esther kwamen als geroepen en hebben mij enorm geholpen. In mijn eigen tempo heb ik aan mijn herstel kunnen werken. De begeleiding van Esther was één van mijn steunpilaren om weer in een gezond ritme te komen en mij als persoon te ontwikkelen. Uiteindelijk kon ik op eigen kracht verder. Inmiddels heb ik een gezonde balans gevonden, (her)ken ik mijn valkuilen en heb ik een toffe nieuwe baan."

Paul Q. de Vries

"Esther is als coach rustig en bescheiden en laat het podium nadrukkelijk aan jou. Maar ze stelt rake vragen, kan zich goed inleven en schept een positieve sfeer. Ze helpt je op te stijgen met je dromen en ambities, maar ook een voetje op de grond te houden voor het concreet maken, plannen en uitvoeren. Haar stappenplan is doordacht en wijs en de opdrachten zijn ook nog eens gewoon leuk om te doen."

Suzanne van Kordelaar, Head of Communications ABN AMRO N.V.

"Esther heeft vanuit haar rol als business manager van het MT Communications ons als team, collega's en mijzelf regelmatig gecoached. Esther is een geweldig mens, niets ontgaat haar - ze werkt vanuit oprechte aandacht; is zacht op de mens en tegelijk hard op de inhoud. Een echte verbinder, neemt initiatief en ziet kansen. Verder is ze praktisch in haar aanpak, met humor en resultaatgericht. Aanrader dus!"

Ingrid Hoekstra

"Het persoonlijk coachtraject heeft mij laten nadenken over waar ik niet zo goed in ben maar belangrijker nog over waar ik wel goed in ben. Je wordt 'aan de hand meegenomen' door het traject. Met als resultaat dat ik nu weet welke richting ik op wil gaan. Het heeft mij sterker gemaakt en daardoor heb ik meer vertrouwen in de toekomst gekregen. Om tot een goed besluit te komen, is dit stappenplan een prima methode. 

Esther luistert goed, toont medeleven zodat je echt het gevoel hebt dat je ervaringen er mogen zijn en dat niets moet maar dat je mag doen wat goed voelt." 

Astrid Wassenaar

"Esther heeft me geholpen nadat bij een reorganisatie mijn functie was komen te vervallen. Esther is nuchter en resultaatgericht. Ze neemt met halve antwoorden geen genoegen, ze blijft doorvragen. Daarnaast biedt Esther ook een luisterend oor voor de emotionele kant van boventalligheid. 
Alle elementen die spelen bij het verliezen van je baan en het vervolgens bepalen van je volgende loopbaanstap, komen aan bod in haar stappenplan 'Met perspectief Vooruit'. Een gestructureerde aanpak die mij voldoende handvatten geeft voor de toekomst. 
Ik kan Esther van harte aanbevelen bij je loopbaantraject!"

Paul Zellenrath

"Esther heeft mij begeleid nadat ik mijn baan verloor na een reorganisatie. Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Het is goed om daar zorgvuldig mee om te gaan. Via een stappenplan leerde Esther mij om los te komen van de oude werkgever en een focus te ontwikkelen op een nieuwe toekomst. De stapsgewijze aanpak voelde heel natuurlijk. Elke stap past precies in je ontwikkeling van loskomen en oriënteren op een nieuwe toekomst. Daarnaast is Esther een goede luisteraar. Zo leert ze je goed kennen en kan ze je perfect ondersteunen."

Roy van Ammers

"Ik heb Esther mogen ontmoeten toen ik worstelde met een uitdagende scriptie. Ik had me geen betere coach kunnen wensen. Haar rust, luisterend oor en adviezen hebben er mede voor gezorgd dat ik een prachtig resultaat heb neergezet. Wat ik vooral vind opvallen, is haar praktische aanpak. Ze geeft direct handvatten waar je iets mee kunt (en wilt). 

Inmiddels ben ik weg bij mijn vorige werkgever en heb ik een behoorlijke carrière-omslag gemaakt. Een keuze die erg goed bevalt, en ook mede tot stand is gekomen door de tips die ik van haar heb mogen ontvangen. Kortom, ik kan Esther absoluut aanbevelen!"

Liz Micallef

"Ik heb Esther benaderd toen ik een carrière-omslag ging maken. Ik had het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen en was aan het oriënteren op een loopbaan buiten de sector.

Ik was gelijk op mijn gemak. Haar inzicht, rust en vriendelijk scherpzinnigheid hebben er onder andere voor gezorgd dat ik mijn drijfveren helder kreeg en met moed mijn vertrouwde werkomgeving heb kunnen verlaten. Ik kan Esther van harte aanbevelen!"

Monique Nollen-Vermeulen, Interim Manager InterNovem: Interim management met daadkracht!

"Esther heeft een teamanalyse gemaakt en advies n.a.v. de analyse. Zij heeft ook de manager ondersteund bij de uitvoering van het advies. Esther is scherp en doorziet zaken snel, onderbouwt haar analyse en objectiveert en durft zaken te benoemen die gevoelig liggen. Zij doet dit op een fijne, doortastende wijze, waarbij zij in verbinding blijft met de mensen waar zij mee werkt. 
Ik kan Esther van harte aanbevelen!"

Vogeltje - met perspectief vooruit

Krijg hulp wanneer jij het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT


Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort