Start » Inspiratie

   06-53 98 63 58

PPP Vertrouwen
PDF – 911,0 KB 76 downloads
Werk in vier stappen aan jouw persoonlijke ontwikkeling: vertragen, verkrijgen, verkennen en vertrouwen. Persoonlijke coaching bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling in Amersfoort.

 

 

 

Positieve Psychologie Post - vertrouwen

We zijn alweer in het vierde kwartaal van 2021 beland. Naast de Sinterklaasartikelen heb ik ook al op verschillende plaatsen de kerstversieringen gespot. Een teken dat het echt tegen het einde van het jaar loopt.

Deze periode van herfst naar winter geeft mij altijd een gevoel van: willen terugblikken, even stilstaan om te vertragen en te bedenken wat heeft dit jaar mij gebracht. Welke inzichten heb ik verkregen en wat heb ik mogen leren? En tegelijk ben ik ook nieuwsgierig naar wat er in het nieuwe jaar allemaal op mijn pad mag komen. Ben ik aan het verkennen hoe dat er voor mij uit mag gaan zien en welke doelen ik mezelf wil stellen.

Daarbij natuurlijk niet vergetend dat ik nu leef en geniet van alle positieve momentjes die zich dagelijks aandienen. Eén daarvan is het feit dat dit nummer 30 is van mijn mini magazine. Ik weet nog dat ik in december 2017 de eerste gedeeld heb. Dat ik toen het vertrouwen had om hiermee te starten. En dat ik het zelfvertrouwen had en nog steeds heb om dingen te delen die mij bezighouden en die ik interessant vind. Daarnaast ben ik nog steeds erg dankbaar voor het feit, dat er mensen zij die het nog willen lezen ook.

Dit jaar heb ik gewerkt met de thema's: vertragen, verkrijgen, verkennen en nu het laatste thema: vertrouwen.

Als je inzichten hebt gekregen, je weet wat je wilt, je doelen hebt geformuleerd, komt het daarna aan op de uitvoering. En dat is vaak een spannend deel. Heb ik het vertrouwen dat ik het kan en welke stap zet ik dan als eerste. Om je daar wat bij aan te moedigen, tref je in deze editie meer achtergrond informatie aan over het begrip (zelf)vertrouwen, kun je op pagina 7 een test doen om te kijken hoeveel zelfvertrouwen je hebt en tref je op pagina 9 tips aan voor het vergroten van je zelfvertrouwen. Om dat vertrouwen in jezelf gelijk toe te kunnen passen, kun je op pagina 11 met de doelen van 2022 aan de slag.

Geniet van de komende maanden, fijne feestdagen, een mooie afsluiting van 2021 toegewenst en een sprankelende start van 2022!

Veel leesplezier en positieve groet,

Esther


"Wat heb ik je magazine net weer met veel plezier 'doorgebladerd'. Echt goed gedaan weer."


"Ik vind je magazine ontzettend fijn om te lezen."


Ben jij nieuwsgierig naar de vorige edities van dit gratis mini magazine? Wil jij mijn Positieve Psychologie Post ontvangen en ervaren wat de kracht van positieve psychologie voor jou kan betekenen?

Vraag dan nu mijn Positieve Psychologie Post aan! En ontvang gratis tips, inspiratie en nieuws over hoe jij kennis kan maken met de positieve psychologie en de principes daarvan kan integreren in je dagelijkse leven. Elke keer staat er één thema centraal.

Als je je aanmeldt, krijg je ook toegang tot alle eerdere edities van dit gratis mini magazine!

(Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van dit mini magazine)

Ja, ik wil vanaf nu graag de Positieve Psychologie Post ontvangen.

* indicates required

View previous campaigns.

Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Positieve Psychologie Post - gratis mini magazine
Met perspectief vooruit - ervaar de kracht van positieve psychologie
Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT

Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort