06-53 98 63 58


Waar kan coaching jou bij helpen?


Het leven is te kort om vast te zitten in oude patronen, om bang te zijn dingen te veranderen of om niet het succes te krijgen dat je graag zou willen en nu al zou mogen hebben.

Coaching helpt je op een positieve, persoonlijke en praktische manier bewustwording te creëren, inzichten te verkrijgen, je zelfkennis te vergroten, nieuwe of bestaande vaardigheden te ontwikkelen en deze toe te passen in jouw dagelijks leven. Samen bepalen we welke weg je wilt bewandelen om je doel(en) te behalen.

In gesprek in de praktijkruimte van psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

"Het traject dat ik gevolgd heb, heeft eraan bijgedragen dat ik uit mijn negatieve vicieuze cirkel ben gekomen. Het gaf mij rust, ruimte en acceptatie in de situatie. Dat was precies hetgeen wat ik nodig had, anders was de kans groot dat ik daadwerkelijk in een depressie/overspannen situatie was beland.
Het heeft mij inzicht gegeven in de soort werkzaamheden die bij mij passen.
De snelle en uitgebreide terugkoppeling van de gesprekken zijn echt top. Dit was voor mij een enorme verbetering t.o.v. een eerdere coach die ik heb gehad. Ook de aanbevelingen voor verdieping (literatuur/artikelen/filmpjes) zijn superfijn en goed toegepast.
Je doortastendheid en de manier waarop je een spiegel weet voor te houden. Een van mij grootste problemen was dat ik te loyaal was naar werk en niet ‘loyaal’ genoeg naar mijn ‘Ik BV’. Je liet zien dat niemand (inclusief ikzelf) wat aan mij heeft zonder dat ik mij eerst mentaal goed voelde. Dit doe je door mijn uitspraken in vragende vorm terug te geven. Hierdoor reflecteer ik op mijn eigen denkbeelden en oordelen. Dit dialoog voerde je zeer goed en heeft mij het meeste geholpen (acceptatie van de situatie en vanuit daar verder werken).
Ik beveel je aan bij andere mensen omdat het coaching traject voor mij enorm waardevol is geweest."

Joren


Ben je klaar met de situatie waar je nu inzit en wil je deze graag veranderen?

Dan ben je klaar voor de volgende stap!Tarief Coaching

  • 1 sessie van 60 minuten

  • Ondersteuning via een cliëntenplatorm tussen de sessies door

 

Jouw investering € 135,00 (inclusief BTW) 

Dit tarief geldt voor particulieren. Wanneer je werkgever de kosten voor je traject betaalt, geldt het zakelijke tarief.

Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd zullen in rekening worden gebracht.


Beproefde eigen methodiek

Ik werk met een eigen coachingsaanpak waarbij positieve psychologie en coaching gecombineerd worden.

Ik kan je helpen bij het bepalen van je persoonlijke doelen en ondersteunen bij het behalen ervan. Ik werk met het vier stappenplan 'Met perspectief vooruit' dat door ervaring met het coachen van cliënten is ontstaan.

Deze coachingsaanpak is: positief, persoonlijk en praktisch.

Positief

Door middel van de kracht van positieve psychologie leer je om vanuit een ander perspectief naar je situatie te kijken, je mindset te veranderen en te denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Met jouw sterke kanten en talenten als uitgangspunt werken aan een fijne balans in je leven, om die stap te zetten in je loopbaan of je onderneming die je laat groeien naar een next level.

Persoonlijk

Je persoonlijke vragen en wensen staan centraal tijdens jouw persoonlijke coachtraject. Werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling met de focus gericht op je persoonlijke doelen.

Praktisch

Alle coachtrajecten zijn zo ingericht dat je de inzichten, oefeningen, tips en tools die je aangereikt krijgt gelijk in de praktijk kunt brengen. Zodat je stap voor stap aan je persoonlijke ontwikkeling en doelen kunt werken. Op zo'n manier dat je ook geniet van de weg naar jouw bestemming toe.

4-stappenplan Met perspectief vooruit

Stap 1 - Vertragen

De eerste stap is vertragen, om bewust stil te staan of langzamer te gaan lopen. Om de tijd te nemen om bijvoorbeeld te kijken naar:

  • Wat heeft mij hier gebracht?
  • Hoe voel ik me? En hoe wil ik mij voelen?
  • Wat heb ik nodig om door te gaan? Om een volgende stap te zetten?
  • En wat wil ik achterlaten? Wat wil ik loslaten, oplossen of leren om weer verder te gaan?

Stap 2 - Verkrijgen

De tweede stap is het verkrijgen van inzichten, van voelen en luisteren naar jezelf om te bepalen welke richting voor jou het beste is. Van het onderzoeken van wensen en behoeften, van inzicht krijgen in je sterke kanten en talenten, van omgaan met belemmeringen en valkuilen en denken in mogelijkheden die daar tegenover staan. Van jouw eigen koers bepalen. 

Stap 3 - Verkennen

Bij de derde stap gaat het om het verkennen van jouw volgende stappen. Voor het bepalen wat jouw richting mag zijn, de keuzes en de beslissingen die je wilt nemen en het plan dat je voor je ziet om jouw doelen te behalen.

Stap 4 - Vertrouwen

De vierde stap gaat over vertrouwen, vertrouwen hebben in de koers die je uitgezet hebt, om je eigen kompas te mogen volgen en om echt zelf aan het roer te staan. Om met je acties aan de slag te gaan, om jouw doelen te behalen en jouw bestemming te bereiken.


Coaching is gericht op het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Dit komt zowel je persoonlijk geluk en functioneren als je professioneel functioneren ten goede. De kosten voor coaching vallen daarom in de meeste gevallen onder scholing, ontwikkeling of opleiding. 

Ben je in loondienst? Dan kan je jouw werkgever vragen om (een deel van) de kosten te betalen of je kunt je persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding hiervoor gebruiken. 
Heb je een eigen bedrijf? Dan kan je de kosten bij de fiscus opgeven in het kader van scholing. 

Verder geldt:

  • Korte trajecten
  • Zowel face to face coaching (hiervoor zijn de volgende Covid-19 adviezen nog van kracht: geen handen schudden en bij klachten thuis blijven) in mijn praktijk in Amersfoort Vathorst als telefonisch coaching of coaching via beeldbellen mogelijk.

The world is like a great mirror,

and reflects our lives

just as we ourselves look upon it.

- L. Frank Baum -


Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT