Home » Hoe ik je help » Persoonlijke coaching

06-53 98 63 58 I esther@estheroosterling.nl

Persoonlijke coaching

Wil je iets veranderen? En heb je hulp nodig bij het zetten van de eerste stap?

Wil je een betere balans tussen werk en privé? Werken aan meer zelfvertrouwen? Of wil je beter je grenzen aan kunnen geven? Hoe ga je om met conflicten of vermijd je ze? Of hoe verhoog je jouw persoonlijke effectiviteit?

In beweging komen dat kan spannend zijn. Bezit ik wel de juiste vaardigheden, kan ik die nieuwe functie wel, heb ik genoeg lef om iets anders te doen of iets te veranderen. Durf ik te gaan werken aan iets waar ik echt mee zit? Genoeg twijfels die je parten kunnen spelen.

Ik weet dat het leuk is om nieuwe dingen te doen. Het geeft je energie en zelfvertrouwen. Of je nu iets wilt veranderen in je huidige baan of echt van baan wilt veranderen, wilt gaan studeren, wellicht wel voor jezelf wilt beginnen of iets totaal anders. Ik heb zelf ervaren dat dit gepaard kan gaan met aarzelingen, onzekerheid en dat het best lastig is om uiteindelijk de eerste stap te zetten.

Tijdens een persoonlijk coachtraject word je je bewust van je talenten, overtuigingen en valkuilen en krijg je zicht in je mogelijkheden.

Ik kan je helpen bij het bepalen van je persoonlijke doelen en ondersteunen bij het behalen ervan. Ik werk met het vier stappenplan 'Met perspectief vooruit' dat door ervaring met het coachen van cliënten is ontstaan.

 


KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT


Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort