Verander je leven met online coaching. 

Bereik stap voor stap wat je echt wilt en

creëer positieve verandering met duidelijke resultaten!

Weet jij wat je echt wilt?

Misschien heb je een duidelijk idee wat je wilt veranderen of verbeteren in je leven.

Soms weten we wel wat we willen maar weten we om allerlei redenen niet hoe we het moeten doen.

Of we beginnen er gewoon niet aan. Schuiven het op de lange baan en bedenken allerlei reden om het uit te stellen. En zo kunnen we ontmoedigd raken.

Herken jij jezelf hierin?

Eén van de beste dingen die je kunt doen in deze drukke en snelle wereld is pauzeren, even loskoppelen en de tijd en ruimte nemen om te reflecteren over hoe je je echt voelt, wat wel en niet werkt in je leven en wat je eraan wilt doen.

Je kunt voor jouw coachtraject telefonisch, via beeldbellen of e-mail in gesprek gaan vanuit je vertrouwde omgeving op een moment dat het jou schikt: coaching op afstand en toch dichtbij!


Dina:

"Voor mij werkte deze manier van coaching heel goed.

De combinatie van telefonische gesprekken en de terugkoppeling die ik kreeg van de gesprekken met de voor mij

passende oefeningen gaven mij duidelijke inzichten waar ik mee aan de slag kan en ben gegaan."


Waar ben jij naar op zoek?

Ben je zoekende en weet je eigenlijk niet waar je naar op zoek bent?

Voel je je onrustig en vraag je je af welke stap kan je nu kunt zetten?

Vraag je je af wat een nieuwe passende richting is voor je loopbaan?

Of ben je ondernemer en vraag je je af welke richting je op wilt met je bedrijf?

Heb je al van alles ondernomen en heb je toch het gevoel dat je niet verder komt

met je carrière of je bedrijf?

Mis je uitdaging en vraag je je af of dit het nu is?

Heb je last van overtuigingen die je beperken? Val je terug in oude patronen?

Heb je het gevoel dat je op je tenen moet lopen om erbij te horen? Ervaar je stress?

Heb je het gevoel dat je dingen moet doen die van je verwacht worden om succes te hebben?

Heb je het gevoel dat je je anders voor moet doen dan je bent?

Heb je het gevoel dat je de regie kwijtraakt en dat het je allemaal boven je hoofd groeit?

Ben je op zoek naar balans?

Laten je interne stemmetjes je twijfelen of je iets wel kunt of mag doen?

Twijfel je aan de keuzes die je gemaakt hebt? Of heb je juist moeite om keuzes te maken? 


Ben je klaar met de situatie waar je nu inzit en wil je deze graag veranderen?

Dan ben je klaar voor de volgende stap!


Waar kan online coaching jou bij helpen?

Het leven is te kort om vast te zitten in oude patronen, om bang te zijn dingen te veranderen of om niet het succes te krijgen dat je graag zou willen en nu al zou mogen hebben.

Het dagelijkse leven is tegenwoordig heel hectisch en om werk en privé in balans te houden, dat is echt een uitdaging voor velen. Dan blijft er weinig tijd over om een coach te bezoeken die je ook juist daarmee kan helpen. Daarom is online coaching een hele mooie manier om contact te hebben met een coach op een plaats en tijdstip dat het jou uitkomt.

In deze tijd is het heel gebruikelijk dat we elkaar op allerlei manieren berichten sturen. We doen het dagelijks via e-mail, whatsapp en sms. Daarom is online coaching een hele mooie manier om met mij als coach contact te hebben op een plaats en tijdstip dat het jou uitkomt. Bij online life, career of business coaching ga je telefonisch of met behulp van video bellen in gesprek. Ter ondersteuning ga je ook in dialoog door middel van het sturen van berichten in een beveiligde en vertrouwelijke omgeving.

De voordelen van online coaching in combinatie met telefonische gesprekken of e-mail coaching:

 • dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving met je coach kunt praten
 • dat je geen reis- en wachttijd hebt
 • dat de drempel wellicht lager is om de stap te zetten en om hulp te vragen, omdat we elkaar niet zien en je vanuit een gevoel van 'anonimiteit' kan praten
 • en dat je het heel gemakkelijk in je dagelijks leven in kunt passen.

Er hoeft dus geen belemmering te zijn om hulp te krijgen. Cliënten geven aan dat zij geen verschil ervaren tussen een coach face to face spreken of telefonisch spreken. Dat het allebei even effectief is en dat zij zo heel goed geholpen worden.

Een online coachtraject:

Een online life, career of business coachtraject bestaat uit een combinatie van telefonisch met elkaar in gesprek gaan en online coaching via emailcontact om jou bij je persoonlijke, loopbaan of ondernemerscoachvraag te helpen. Bij alle trajecten wordt voor de online coaching gewerkt met een speciale veilige cliëntenportal, waardoor je op een vertrouwelijke manier met mij kunt mailen en waarbij erop een gemakkelijke manier oefeningen gedeeld kunnen worden.

Een e-mail only coachtraject:

En e-mail coachtraject is nog eenvoudiger om mee aan de slag te gaan - je  hoeft geen gesprek in te plannen, je hoeft niet aan een telefoon of zelfs aan een computer gebonden te zijn (je kunt e-mail coaching krijgen via een smartphone). En je hoeft niet te wachten tot de volgende sessie om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt - je stuurt gewoon een e-mail!

Ook hierbij wordt gebruikgemaakt van een speciale veilige cliëntenportal, waardoor je op een vertrouwelijke manier met jouw coach kunt e-mailen en waarbij erop een gemakkelijke manier oefeningen gedeeld kunnen worden.


Roos:

"Ik dacht dat coaching alleen face to face zou zijn. De telefonische coaching werkte heel goed.

Ik vond Esther een zeer prettige coach. Heel begripvol maar ook duidelijk."


Beproefde eigen methodiek

Ik werk met een eigen coachingsaanpak waarbij positieve psychologie en coaching gecombineerd worden. Naast het combineren van psychologie en coaching combineer ik ook de mogelijkheden van internet met telefonische coaching

Ik kan je helpen bij het bepalen van je persoonlijke doelen en ondersteunen bij het behalen ervan. Ik werk met het vier stappenplan 'Met perspectief vooruit' dat door ervaring met het coachen van cliënten is ontstaan. 

Deze manier van coaching is heel toegankelijk en laagdrempelig en geeft je de kans om coaching gemakkelijk in je waarschijnlijk toch al 'drukke' leven in te plannen, zodat jij nu echt de hulp kan krijgen waar je al lang naar verlangt en die je nodig hebt. 

Deze coachingsaanpak is: positief, persoonlijk en praktisch.

Met perspectief vooruit 4 stappenplan Esther Oosterling psycholoog en coach Amersfoort Vathorst

Positief

Door middel van de kracht van positieve psychologie leer je om vanuit een ander perspectief naar je situatie te kijken, je mindset te veranderen en te denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Met jouw sterke kanten en talenten als uitgangspunt werken aan een fijne balans in je leven, om die stap te zetten in je loopbaan of je onderneming die je laat groeien naar een next level.

Persoonlijk

Je persoonlijke vragen en wensen staan centraal tijdens jouw persoonlijke coachtraject. Werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling met de focus gericht op je persoonlijke doelen.

Praktisch

Alle coachtrajecten zijn zo ingericht dat je de inzichten, oefeningen, tips en tools die je aangereikt krijgt gelijk in de praktijk kunt brengen. Zodat je stap voor stap aan je persoonlijke ontwikkeling en doelen kunt werken. Op zo'n manier dat je ook geniet van de weg naar jouw bestemming toe.


4-stappenplan 'Met perspectief vooruit'

Stap 1 - Vertragen

De eerste stap is vertragen, om bewust stil te staan of langzamer te gaan lopen. Om de tijd te nemen om bijvoorbeeld te kijken naar:

 • Wat heeft mij hier gebracht?
 • Hoe voel ik me? En hoe wil ik mij voelen?
 • Wat heb ik nodig om door te gaan? Om een volgende stap te zetten?
 • En wat wil ik achterlaten? Wat wil ik loslaten, oplossen of leren om weer verder te gaan?

Stap 2 - Verkrijgen

De tweede stap is het verkrijgen van inzichten, van voelen en luisteren naar jezelf om te bepalen welke richting voor jou het beste is. Van het onderzoeken van wensen en behoeften, van inzicht krijgen in je sterke kanten en talenten, van omgaan met belemmeringen en valkuilen en denken in mogelijkheden die daar tegenover staan. Van jouw eigen koers bepalen. 


Stap 3 - Verkennen

Bij de derde stap gaat het om het verkennen van jouw volgende stappen. Voor het bepalen wat jouw richting mag zijn, de keuzes en de beslissingen die je wilt nemen en het plan dat je voor je ziet om jouw doelen te behalen.


 Stap 4 - Vertrouwen

De vierde stap gaat over vertrouwen, vertrouwen hebben in de koers die je uitgezet hebt, om je eigen kompas te mogen volgen en om echt zelf aan het roer te staan. Om met je acties aan de slag te gaan, om jouw doelen te behalen en jouw bestemming te bereiken.


Een Focus sessie bestaat uit:

 • één telefonische coaching sessie of beeldbel sessie van 60 minuten
 • e-mailondersteuning
 • één telefonisch evaluatiegesprek van 30 minuten na 4 weken

Coachingstrajecten:

 • een 90 minuten durende intensieve telefonische coachingssessie of beeldbel sessie voor het stellen van doelen waarin we echt tot de kern komen van waarom je gedreven bent om dingen te veranderen in je leven, loopbaan of je bedrijf.
 • gevolgd door 3  maanden begeleiding (5 coachingssessies van 60 minuten) of 6 maanden begeleiding (11 coachingssessie van 60 minuten)
 • oefeningen, hulpmiddelen en methoden om je keuze te kunnen maken of je doel te kunnen bereiken
 • e-mailondersteuning voor de duur van de coachingsreeks om je op koers te houden of om je indien nodig extra ondersteuning te bieden.

Jouw investering voor een Focus sessie of een 1 : 1 coachingstraject wordt tijdens je gratis coaching sessie besproken.

Betaling is vooraf vereist (betaling in termijnen is in overleg mogelijk) en het annuleringsbeleid is 24 uur van tevoren. 


Online coaching is gericht op het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Dit komt zowel je persoonlijk geluk en functioneren als je professioneel functioneren ten goede. De kosten voor coaching vallen daarom in de meeste gevallen onder scholing, ontwikkeling of opleiding. 

Ben je in loondienst? Dan kan je jouw werkgever vragen om (een deel van) de kosten te betalen of je kunt je persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding hiervoor gebruiken. 
Heb je een eigen bedrijf? Dan kan je de kosten bij de fiscus opgeven in het kader van scholing. 


Coaching op afstand en toch dichtbij!


Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

HIER WIL IK MEER OVER WETEN