E-mail only coaching

 

Stel je voor dat je hulp krijgt van een coach, zonder dat je op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moet zijn.

Hoe zou het voor jou zijn als je gecoacht wordt helemaal afgestemd op jouw eigen agenda?

 

Geen telefoontjes. Geen afspraken. Hulp gewoon wanneer je het nodig hebt!

Je weet dat je beter voor jezelf wilt zorgen, maar je hebt geen tijd. Je hebt moeite met het plannen van allerlei afspraken in je agenda en je bent niet in de gelegenheid om via beeldbellen (Skype, Facetime) of een telefoongesprek met een coach hulp te vragen.

Je hebt simpelweg geen tijd en ruimte om iets in te plannen.

Maar zou je willen dat je met iemand kan sparren die ervoor je is, die je verhaal kent en die er is wanneer jij het nodig hebt?

Zou je fijn vinden om begeleiding te krijgen van een gecertificeerde e-coach en psycholoog om je

te helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het leven?

Iemand waarbij je inspiratie en motivatie kunt opdoen, iemand om je ideeën op los te kunnen laten en om feedback van te krijgen?

Zou het niet geweldig zijn als je dat allemaal zou kunnen hebben zonder nog een afspraak aan je agenda toe te voegen?

Welnu, nu dat kan.

Nu is het moment.

Wat wil je dat je niet hebt?

Wat zijn de obstakels die je in de weg staan ​​om te krijgen wat je wilt?

Hoe kom je van waar je nu bent, naar waar je in de toekomst wilt zijn?

In deze tijd is het heel gebruikelijk, dat we elkaar op allerlei manieren berichten sturen. We doen het dagelijks via e-mail, whatsapp en sms.

Misschien loop je tegen zaken aan waar je nu graag hulp bij wilt krijgen. Ervaar je momenteel bijvoorbeeld veel stress, heb je het gevoel dat je de regie kwijtraakt, ben je op zoek naar balans of voel je je onrustig en vraag je je af welke stap je nu kunt zetten?

Dit kan het moment zijn, dat je ondersteuning nodig hebt, maar dat je niet de mogelijkheid hebt om via beeldbellen of via een telefonisch gesprek contact te hebben met een coach. Dan kan e-mail only coaching voor jou de oplossing zijn!


Wat

E-mail only coaching is coaching die volledig via e-mail verloopt. Het biedt je dezelfde voordelen als telefoon- of beeldbelsessies, maar zonder dat je er afspraken voor hoeft te maken.

Wie

E-mail only coaching is ervoor jou als jij bijvoorbeeld moeilijk 'nee' kunt zeggen, moeilijk grenzen kunt stellen, een transitie doormaakt, vastzit, op zoek bent naar je levensdoel, een volgende stap in je bedrijf of loopbaan wilt zetten, meer passie in je leven wilt voelen, aan je zelfvertrouwen wilt werken, of beter voor jezelf wilt zorgen. 

Waarom

E-mail only coaching is speciaal ontworpen om je in staat te stellen in jouw eigen tempo aan je doelen en planning te werken. Je kunt schrijven wanneer je maar wilt en waar je maar wilt.


Het is flexibel.

E-mail only coaching vindt volledig op de voor jou meeste geschikte momenten plaats, zo lang of zo kort als jij zelf wilt. Op elk moment van de dag of nacht. Je bent niet gebonden aan een specifieke tijd of bijvoorbeeld de duur van een coachsessie van een uur.


Het is stressvrij.

Je hoeft je geen zorgen te maken, dat je gelijk een antwoord moet hebben. Neem de tijd. Denk na over hoe je wilt reageren. E-mail only coaching geeft je de tijd om goed na te denken zonder dat je druk ervaart van een live gesprek.


Het geeft je tijd.

Je hebt voldoende tijd om na te denken over wat je wilt zeggen en bekijken wat er is geschreven. Reageer als je daar zin in hebt. Er is geen afspraak waar de klok loopt. Je kunt typen zolang het nodig is om jouw vragen, ideeën en ervaringen te delen.


Het is makkelijk.

Je schrijft wanneer je een probleem hebt en je krijgt een bericht terug met reflecterende vragen en oefeningen die je vragen diep na te denken over jezelf. Dat zal je helpen richting te vinden, doelen te stellen en een plan te maken.


Het is comfortabel.

Veel mensen vinden het gemakkelijker om zichzelf schriftelijk uit te drukken in plaats van te spreken.


Het is er altijd.

Bewaar alle e-mails. Herlees ze. Gebruik ze als referentie. Laat je inspireren. Gebruik ze voor motivatie. In tegenstelling tot face to face of telefonische coaching , kun je al e-mails bewaren zodat je ze in de toekomst zo vaak als je wilt kunt lezen en herlezen.


Stap 1: Zeg hallo

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar:  esther@estheroosterling.nl

Stap 2: Meld je aan bij het online cliëntenportal

Nadat ik je aanmelding heb ontvangen, zal ik je een e-mail sturen met de bevestiging. Deze e-mail bevat een link waarmee je je aan kunt melden voor de beveiligde, vertrouwelijke, online cliëntenportal waar ik gebruik van maak. Dit platform gebruiken we tijdens jouw e-mail only traject om met elkaar in dialoog te gaan.

Stap 3: Maak tijd vrij in je agenda

E-mail only coaching werkt het beste als jezelf de tijd gunt voor het leer- en veranderproces op een efficiënte en effectieve manier zonder dat je reistijd hebt vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Stap 4: Aan de slag

Je bent een uniek persoon. Ik wil je graag leren kennen om zo meer te weten over wie je bent.

Tijdens het opstarten van onze dialoog zal ik veel vragen stellen om een goed beeld van je te krijgen en om zo ook te onderzoeken waar je aan wilt werken tijdens de e-mail only coaching. Vervolgens start ik met jou een maatwerktraject waarbij verschillende oefeningen en opdrachten onderdeel zijn van jouw traject om zo je doelen te bereiken.

We zullen samenwerken om je situatie naar jouw tevredenheid te verbeteren en we zullen je voortgang continu evalueren en waar nodig bijstellen.


Jouw investing - Email only coaching

E-mail only coaching

Focus 

  • Dit is voor jou als je wat ondersteuning nodig hebt rond één probleem. Je krijgt in totaal 3 e-mails  € 135,00 (inclusief BTW)

E-mail only coaching

Kort traject

  • Begeleiding voor één maand - zo heb je een maand lang onbeperkt toegang tot mij. Je kunt zo vaak schrijven als je wilt: € 249,00 (inclusief BTW)

E-mail only coaching

Intensief traject

  • Begeleiding voor drie maanden - één e-mail per week gedurende 3 maanden:  € 349,00 (inclusief BTW)

Ik wil meer weten, neem contact met mij op:

E-mail only coaching Esther Oosterling