Start » Coaching » Ontwikkeladvies

06-53 98 63 58 I esther@estheroosterling.n

Ontwikkeladvies

De tijdelijke subsidieregeling NL leert door is per 1 december 2020 weer beschikbaar.

Meld je nu aan en vergroot daarmee je kans op kosteloos traject ter waarde van € 700,-*.

Vanaf 1 december 2020 kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. Het ministerie SZW heeft dat in een nieuwsbericht bevestigd.

Wat houdt een Ontwikkeladvies in?

Het Ontwikkeladvies is een kort traject waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomstperspectief en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het is de eerste stap in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie.

Voor iedereen

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject (tijdelijke subsidie NL leert door) bij mij volgen. Een ontwikkeltraject geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Vorige jaar en dit jaar heb ik al veel cliënten kunnen helpen met een ontwikkeladvies. Daardoor weet ik hoe de regeling werkt, hoe de administratie ervan gedaan moet worden en hoe ik jou het beste kan helpen om deze regeling optimaal te benutten.

Neem vrijblijvend contact met mij op om samen te kijken wat voor jou een volgende stap kan zijn.


Jouw Ontwikkeladvies bestaat uit:

  • een arbeidsmarktscan
  • bespreking van/advies over je eigen situatie en toekomstperspectieven, wie ben ik en wat kan ik in vier individuele coachgesprekken van 1 uur
  • toekomstoriëntatie, toekomstmogelijkheden, wat kan ik zelf gaan doen
  • het ontwikkeladvies wordt afgerond met een ontwikkelplan en een verslag

Jolanda:

“Uit nieuwsgierigheid ben ik in het Ontwikkeladvies coachtraject gestapt. Momenteel zit ik in een werksituatie waar ik niet meer blij van word. Zoekende naar wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Weer heel veel geleerd over mijzelf en hoe ik mijzelf kan en mag presenteren in CV en sollicitatiegesprekken en vooral ook geleerd wat ik niet meer wil. Ik heb het als zeer prettig ervaren om met Esther dit traject te doorlopen."Wil jij ook jouw kans op een kosteloos traject ter waarde van € 700,-* vergroten? 

Meld je dan nu aan voor een Ontwikkeladvies coachtraject.


Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

Ik wil graag meer weten over het Ontwikkeladvies:

* Het traject is kosteloos indien het volledige traject wordt doorlopen, voldaan wordt aan de criteria en de subsidieaanvraag ingediend kan worden. Indien je als deelnemer tussentijds afziet van het indienen van de subsidieaanvraag, na gestart te zijn met het traject, zullen de kosten a €700,- worden gefactureerd aan jou als deelnemer.