Start » Coaching » Ontwikkeladvies

06-53 98 63 58 I esther@estheroosterling.n

Ontwikkeladvies

Let op: Op 1 december is het ontwikkeladviesportaal weer geopend en op 2 december was de limiet van 55.000 aanmeldingen alweer bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten.

Een traject aanvragen is helaas niet meer mogelijk.

Ik kijk graag samen met jou naar andere mogelijkheden om je te helpen met je loopbaanvraag.

Wat houdt een Ontwikkeladvies in?

Het Ontwikkeladvies is een kort traject waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomstperspectief en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het is de eerste stap in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie.

Voor iedereen

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject (tijdelijke subsidie NL leert door) bij mij volgen. Een ontwikkeltraject geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Vorige jaar en dit jaar heb ik al veel cliënten kunnen helpen met een ontwikkeladvies. Daardoor weet ik hoe de regeling werkt, hoe de administratie ervan gedaan moet worden en hoe ik jou het beste kan helpen om deze regeling optimaal te benutten.

Neem vrijblijvend contact met mij op om samen te kijken wat voor jou een volgende stap kan zijn.


Jouw Ontwikkeladvies bestaat uit:

  • een arbeidsmarktscan
  • bespreking van/advies over je eigen situatie en toekomstperspectieven, wie ben ik en wat kan ik in vier individuele coachgesprekken van 1 uur
  • toekomstoriëntatie, toekomstmogelijkheden, wat kan ik zelf gaan doen
  • het ontwikkeladvies wordt afgerond met een ontwikkelplan en een verslag

Paulien:

"Met vier gesprekken in een ontwikkeladviestraject heeft Esther mij in een sneltreinvaart geholpen tot de kern te komen van mijn wensen, talenten en mogelijkheden in de zoektocht naar een baan die bij mij past. Als ex-coach liet ik mij dankzij haar mensenkennis, gemakkelijk mee voeren in een trechter, waarbij alles uitgefilterd werd, dat niet ter zake deed in mijn zoektocht, naar waar mijn passie ligt en wat mijn vaardigheden zijn. Daarbij heb ik Esther ervaren als een liefdevolle, beschaafde en doortastende vrouw, die verstand van zaken heeft, gepassioneerd in haar werk is en gevoel voor humor heeft. Zij heeft in onze gesprekken mij de balans laten opmaken in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.
Haar grote observeringsvermogen heeft mij in de goede richting geleid naar mijn diepste verlangens qua werk en mijn keuzes daarin. De sessies zijn voor mij een succesvolle ervaring, omdat ik nu weet waaraan mijn nieuwe baan moet voldoen, waar ik moet zoeken en hoe ik mijn passie kan combineren in of met een baan.

Esther, bedankt. Heel erg bedankt voor jouw stimulerende gesprekken en je warme en toch zakelijke aanpak. Precies wat ik nodig had."


Jolanda:

“Uit nieuwsgierigheid ben ik in het Ontwikkeladvies coachtraject gestapt. Momenteel zit ik in een werksituatie waar ik niet meer blij van word. Zoekende naar wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Weer heel veel geleerd over mijzelf en hoe ik mijzelf kan en mag presenteren in CV en sollicitatiegesprekken en vooral ook geleerd wat ik niet meer wil. Ik heb het als zeer prettig ervaren om met Esther dit traject te doorlopen."


Esther:

"Voordat ik met het traject bij Esther startte, dacht ik dat ik met mijn loopbaan volledig vast zat. Ik dacht dat ik niks anders kon en ik wist ook niet wat ik leuk zou vinden. Dankzij het traject bij Esther heb ik veel inzicht in mezelf en mijn vaardigheden gekregen en vooral ook veel inspiratie, waardoor ik opeens vele mogelijkheden zie voor de toekomst! Ik heb daar heel veel energie van gekregen. Ik heb 4 sessies gevolgd, maar als zaken meer concreet gaan worden voor mij, zou ik heel graag weer verder gaan bij haar, zodat ze me kan coachen bij de vervolgstappen."Wil jij ook jouw kans op een kosteloos traject ter waarde van € 700,-* vergroten? 

Meld je dan nu aan voor een Ontwikkeladvies coachtraject.


Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

Ik wil graag meer weten over het Ontwikkeladvies:

* Het traject is kosteloos indien het volledige traject wordt doorlopen, voldaan wordt aan de criteria en de subsidieaanvraag ingediend kan worden. Indien je als deelnemer tussentijds afziet van het indienen van de subsidieaanvraag, na gestart te zijn met het traject, zullen de kosten a €700,- worden gefactureerd aan jou als deelnemer.