06-53 98 63 58

Persoonlijke coaching

Wil je iets veranderen? En heb je hulp nodig bij het zetten van de eerste stap?

Wil je een betere balans tussen werk en privé? Werken aan meer zelfvertrouwen? Of wil je beter je grenzen aan kunnen geven? Hoe ga je om met conflicten of vermijd je ze? Of hoe verhoog je jouw persoonlijke effectiviteit?

In beweging komen dat kan spannend zijn. Bezit ik wel de juiste vaardigheden, kan ik die nieuwe functie wel, heb ik genoeg lef om iets anders te doen of iets te veranderen. Durf ik te gaan werken aan iets waar ik echt mee zit? Genoeg twijfels die je parten kunnen spelen.

Ik weet dat het leuk is om nieuwe dingen te doen. Het geeft je energie en zelfvertrouwen. Of je nu iets wilt veranderen in je huidige baan of echt van baan wilt veranderen, wilt gaan studeren, wellicht wel voor jezelf wilt beginnen of iets totaal anders. Ik heb zelf ervaren dat dit gepaard kan gaan met aarzelingen, onzekerheid en dat het best lastig is om uiteindelijk de eerste stap te zetten.

Werk in vier stappen aan jouw persoonlijke ontwikkeling: vertragen, verkrijgen, verkennen en vertrouwen. Persoonlijke coaching bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling in Amersfoort.

 

 

 

Tijdens een persoonlijk coachtraject word je je bewust van je talenten, overtuigingen en valkuilen en krijg je zicht in je mogelijkheden.

Ik kan je helpen bij het bepalen van je persoonlijke doelen en ondersteunen bij het behalen ervan. Ik werk met het vier stappenplan 'Met perspectief vooruit' dat door ervaring met het coachen van cliënten is ontstaan.


Jessica:

"Esther is een hele goede coach, ze kan goed luisteren en is zeer goed in staat om je op een respectvolle manier een spiegel voor te houden. Ze heeft veel kennis en ervaring. Het is ook erg prettig om na afloop en tussentijds via het platform vragen te kunnen stellen. Ik kan Esther zeker aanbevelen als coach!"


Coaching is gericht op het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Dit komt zowel je persoonlijk geluk en functioneren als je professioneel functioneren ten goede. De kosten voor coaching vallen daarom in de meeste gevallen onder scholing, ontwikkeling of opleiding. 

Ben je in loondienst? Dan kan je jouw werkgever vragen om (een deel van) de kosten te betalen of je kunt je persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding hiervoor gebruiken. 
Heb je een eigen bedrijf? Dan kan je de kosten bij de fiscus opgeven in het kader van scholing. 


Ingrid:

"Het persoonlijk coachtraject heeft mij laten nadenken over waar ik niet zo goed in ben maar belangrijker nog over waar ik wel goed in ben. Je wordt 'aan de hand meegenomen' door het traject. Met als resultaat dat ik nu weet welke richting ik op wil gaan. Het heeft mij sterker gemaakt en daardoor heb ik meer vertrouwen in de toekomst gekregen. Om tot een goed besluit te komen, is dit stappenplan een prima methode. 

Esther luistert goed, toont medeleven zodat je echt het gevoel hebt dat je ervaringen er mogen zijn en dat niets moet maar dat je mag doen wat goed voelt." 


Met perspectief vooruit. Ervaar de kracht van positieve psychologie.

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT