06-53 98 63 58


Welkom op mijn Positieve Psychologie Platform


Dit is de plek op mijn website waar ik allerlei zaken op het gebied van positieve psychologie en positieve gezondheid deel. Je vindt hier informatie, tips en allerlei oefeningen verdeeld over de volgende rubrieken: positieve psychologie, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, omgaan met een chronische ziekte en op een positieve manier ouder worden.

En voor diegenen die mijn Positieve Psychologie Post missen die komt in 2023 in een andere vorm terug.

Veel leesplezier en een positieve groet,

Esther


Rubriek: Positieve persoonlijke ontwikkeling

Positieve psychologie kan je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Door je te richten op je sterke kanten en positieve eigenschappen, kun je meer zelfvertrouwen en zelfwaardering opbouwen. Daarnaast kan positieve psychologie je helpen bij het stellen van doelen die echt bij jou passen en die betekenisvol zijn. Door te werken aan deze doelen, kun je meer richting geven aan je leven en jezelf verder ontwikkelen.


UITGELICHT:

Positief keuze maken in vier stappen!

Stress is een veelvoorkomend fenomeen in ons dagelijks leven. Het kan ons leven soms behoorlijk beïnvloeden en ons uit balans brengen. En stress hoeft niet altijd negatief te zijn. Positief omgaan met stress kan ons helpen om veerkrachtiger te worden en onze persoonlijke groei te bevorderen. In dit blog wil ik je laten zien hoe je op een positieve manier met stress kunt omgaan door middel van het stappenplan "vertragen, verkrijgen, verkennen en vertrouwen".

Lees mijn nieuwste blog: positief omgaan met stress! Succes!


Het belang van positieve focus bij een chronische ziekte.

Leven met een chronische ziekte kan overweldigend zijn, maar door een positieve focus te behouden, kun je jouw welzijn verbeteren en meer voldoening uit het leven halen. Positieve psychologie biedt waardevolle strategieën om je te helpen omgaan met de uitdagingen die een chronische ziekte met zich meebrengt. Laten we samen ontdekken hoe je door kleine, positieve veranderingen een groot verschil kunt maken.

Lees meer »

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan bij psychologie- en coachpraktijk Esther Oosterling.

KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT

Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort