06-53 98 63 58 

Aan de slag

Stap 1: Zeg hallo

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar esther@estheroosterling.nl om te informeren naar beschikbare sessietijden of om vragen te stellen. Of bel me op 06-53 98 63 58.

Als ik niet gelijk antwoord geef, laat dan een bericht achter. Ik zit waarschijnlijk net in een sessie. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

 

Stap 2: Meld je aan bij het online cliëntenportal

Nadat we onze eerste sessie hebben ingepland, zal ik je een e-mail sturen met de bevestiging. Deze e-mail bevat een link waarmee je je aan kunt melden voor de beveiligde, vertrouwelijke, online cliëntenportal waar ik gebruik van maak. Dit platform (Pluform) gebruiken we tijdens jouw traject om documenten te delen en dit kun je ook gebruiken als je tussen de sessies door een vraag hebt.


Dialoog

Video bellen

Bibliotheek


Stap 3: Maak tijd vrij in je agenda

Psychologische counselling en coaching werkt het beste met regelmatig ingeplande afspraken en je volledige inzet om er echt tijd voor vrij te maken (behalve natuurlijk in noodsituaties en verzachtende omstandigheden). En jezelf de tijd te gunnen voor het leer- en veranderproces.

Onze gesprekken kunnen zowel telefonisch als face to face in mijn eigen praktijk in Amersfoort Vathorst plaatsvinden.

Bij de eerste mogelijkheid kun je op een efficiënte en effectieve manier zonder dat je reistijd hebt vanuit je eigen vertrouwde omgeving de gesprekken voeren.

 

Stap 4: Aan de slag

Je bent een uniek persoon. Ik wil je graag leren kennen om zo meer te weten over wie je bent.

Tijdens de eerste sessie zal ik veel vragen stellen om een goed beeld van je te krijgen en om zo ook te onderzoeken waar je aan wilt werken tijdens de counselling of coaching.

 

Vervolgens start ik met jou een maatwerktraject waarbij verschillende oefeningen en opdrachten onderdeel zijn van jouw traject om zo je doelen te bereiken.

We zullen samenwerken om je situatie naar jouw tevredenheid te verbeteren en we zullen je voortgang continu evalueren en waar nodig bijstellen.

Je bent vrij om de counselling of coaching te beëindigen wanneer jij je er klaar voor voelt (de ervaring leert dat cliënten gemiddeld tussen de 6 en 10 sessies nodig hebben).

Natuurlijk ben je altijd welkom om op elk moment in de toekomst terug te keren!

Met perspectief vooruit. Ervaar de kracht van positieve psychologie.

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten consult aan.

KRIJG HULP WANNEER JE HET NODIG HEBT


Locatie

Spakenburgkade 55

3826 CN Amersfoort