Hoe zorg je ervoor dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt?

 

Wellicht herken je het volgende, dat je tegen bepaalde zaken aan loopt in je leven waar je al met verschillende mensen over gesproken hebt. Zoals het omgaan met stress, de balans tussen je werk en privé, een negatief zelfbeeld, dat je het gevoel hebt je allemaal teveel wordt of dat je met situaties zoals een scheiding, verlies van werk of het verlies van een dierbare te maken hebt gekregen. De goed bedoelde adviezen van familie en vrienden hebben je nog niet verder geholpen en je bent ook met je huisarts in gesprek gegaan. Die heeft je doorverwezen naar een psycholoog.

Als je op zoek gaat naar een psycholoog in de buurt kom je er vaak achter dat er heel veel psychologen zijn die allemaal iets anders doen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. En bij het contact zoeken, kom je er ook achter dat er enorme wachtlijsten zijn. Toch zit je nog steeds met je probleem en wil je geholpen worden.

 

Geen wachtlijst

Hoe fijn zou het zijn dat je dan contact op kunt nemen met een psycholoog bij jou in de buurt die geen wachtlijst heeft en die je met counselling en therapie kan helpen. De als het ware een stukje met je meeloopt en je een luisterend oor biedt, waar je mee kunt sparren en die je oefeningen geeft waarmee je echt verder komt.

Wanneer wij samen op weg gaan en ik een stukje in jouw leven met je meeloop om je te begeleiden bij de fase waar je nu inzit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een scheiding zit, gaat verhuizen naar een nieuwe plek, ontslag krijgt, een nieuwe baan start, of ondernemer wordt, nadenkt over wel of niet studeren, trouwen, ouder worden en zo gaat de lijst maar door. Dit soort life-events kunnen verwarrend, uitdagend en soms eng zijn. Dit zijn bijzondere tijden in je leven en je kunt hierbij ondersteuning gebruiken.

 

Counselling en vergoeding

Als psycholoog kan ik je helpen met psychologische counselling en therapie. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kun je hier checken of je in aanmerking komt voor vergoeding van counselling vanuit je aanvullende zorgverzekering.

 

Jouw psycholoog in Amersfoort

Woon je in Amersfoort, Amersfoort Vathorst of in de omgeving en ben je op zoek naar een psycholoog waarmee je persoonlijk in gesprek kunt gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor een gratis telefonisch consult van 30 minuten.

 

Ik ben Esther Oosterling, psycholoog, coach en counsellor met mijn eigen praktijk in Amersfoort Vathorst. Je kunt zowel telefonisch, via beeldbellen of face to face met mij in gesprek. Ik kijk er naaruit om met je kennis te maken en samen met jou je hulpvraag te onderzoeken om te kijken hoe ik jou kan begeleiden.


Mariëlla :

"Door de zure citroenen heengaand, zal de zon ook voor jou gaan schijnen!" Esther oordeelt niet, luistert goed en voelt goed aan wat je wilt bereiken. Geeft duidelijke tips en huiswerk. Fijn om via het platform nog even alles na te kunnen lezen en eventueel vragen te mogen stellen. Door nauwkeurig haar adviezen op te volgen, is mijn doel in korte tijd bereikt: te voelen en te weten wat IK wil in mijn leven! Pittig én zeer de moeite waard. Ik ben Esther zeer dankbaar en zou haar iedereen willen aanraden als je op een T-splitsing in je leven bent aangekomen, zakelijk of privé. Esther is er ècht voor jou!"


KRIJG HULP WANNEER JIJ HET NODIG HEBT