Werkplezier

Gepubliceerd op 17 maart 2024 om 21:16

Toen ik nog in het bedrijfsleven werkzaam was, had ik veel collega's en natuurlijk is het zo dat je met de ene collega beter overweg kunt dan met de andere collega, maar er was altijd wel iemand bij wie je je verhaal kwijt kon. Nu ik mijn eigen praktijk heb, werkt dat net even anders en mag ik de collega ondernemers en de samenwerking meer zelf opzoeken.

Werkplezier is niet alleen doen wat je het allerleukste vindt, maar juist ook de verbinding opzoeken met anderen. En hoe leuk is het dan dat je allerlei nieuwe mensen leert kennen waarmee je inspirerende gesprekken mag voeren, kijkt welke gemeenschappelijke interesses je hebt en waar je dan met plezier mee kan samenwerken.

Werkplezier betekent in de basis dat je trots bent op de dingen die je op je werk doet, zodat je daar je plezier uit kunt halen. Je vindt het leuk wat je doet, je voelt betrokkenheid bij het werk dat je doet en je ervaart gedrevenheid bij jezelf. Als je je werk leuk vindt, ben je productiever, ervaar je minder snel werkdruk en sta je positiever in het leven.

  • Hoeveel werkplezier heb jij momenteel?
  • Vraag jij jezelf wel eens af of je nog op de juiste plek zit?
  • Of je de dingen doet waar je echt blij van wordt?

 

Wil je hier meer over weten? Of heb je een hulpvraag waar je mee aan de slag wilt gaan?

Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis telefonisch consult van 30 minuten aan en ontdek of coaching of counselling jou kan helpen.

Je kunt contact opnemen met mij via het contactformulier op www.estheroosterling.nl of bel me op

06-53986358. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.